Combeijn


Foto van trapopgang in een portiekflat.

COMBEIJN is een naam ontstaan uit het Engelse “combine”, het combineren van wensen, talenten en mogelijkheden. Door de flexibiliteit van COMBEIJN kunnen er verschillende opdrachten ingevuld worden, van management tot operationeel, zowel bij de corporatie en overheid als in de aannemerij. De naam COMBEIJN is niet alleen een verbastering vanuit het Engels, maar enkele letters staan ergens voor:

C: Corporatie en Coaching.

O: Operationeel

M: Management

B: Bouwkundig

EIJ: Een deel uit mijn achternaam, de Heij

N: Nederland

De afbeelding hieronder is indicatief voor mijn werkregio, buiten deze regio is altijd bespreekbaar.



COMBEIJN is een eenmanszaak, waardoor u met maar 1 persoon te maken hebt: Ruben de Heij. Directe communicatie, korte lijnen en dus snel een antwoord op uw vraag. Als interim ben ik veelzijdig inzetbaar. Deze veelzijdigheid biedt u de volgende voordelen:

Flexibele inzet
– Teamleider of manager (dagelijks onderhoud, KCC, verhuur, planmatig onderhoud)
– Opzichter (mutatie, reparatie, planmatig, project)
– Procesoptimalisatie
– Verhuur
– Kwaliteitscontroleur

Doelgroepen
– Woningbouwverenigingen
– Overheid
– Bouwbedrijven
– Zorginstellingen

Tijdelijke opdrachten
– Rechtstreeks
– Via detachering, werving of selectie
– Korte en lange opdrachten mogelijk

Door de jarenlange ervaring is COMBEIJN breed inzetbaar, zowel in de operatie als in het management. Ik garandeer u dat ik binnen no-time op vlieghoogte ben en dat ik makkelijk in het team kan voegen.  

U kunt ervan uitgaan dat al uw opdrachten met de grootste zorg, integriteit en inzet worden behandeld. Mijn taak, de taak van COMBEIJN, is u te ontzorgen en voor u een tevreden huurder of klant te houden.